Laten we de manier waarop we boekhouding doen veranderen!

Jouw Succesverhaal Begint Hier

Partners gezocht!

Winstboost

Stel je voor, je bent een ambitieuze ondernemer die al jarenlang hard werkt aan jouw bedrijf. Je hebt de ups en downs van het ondernemerschap ervaren, en je bent vastbesloten om meer winst te behalen en die vervelende geldzorgen achter je te laten.

Winstpartner

Je begrijpt dat het runnen van een bedrijf niet alleen draait om omzet, maar vooral om winst. Dat is waar ik in beeld kom. Ik ben geen gewoon administratiekantoor; ik ben jouw partner in winstgevendheid.

Ondernemerspartner

Of je nu een eenmanszaak hebt of een VOF, als jouw bedrijf minstens 5 jaar bestaat en een jaaromzet van minstens €100.000 heeft, dan ben jij degene waar ik naar op zoek ben. Ik wil met ondernemers werken die openstaan voor verandering, die gedreven zijn om aan de slag te gaan, en die bereid zijn om veel te communiceren.

Zorgeloze winst

Het grootste probleem dat ik vaak zie bij ondernemers is dat ze te weinig winst behalen in verhouding tot hun omzet. Dat is begrijpelijk, maar het kan anders. Mijn doel is om jou te helpen meer winst te maken, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over geld.

Energieke partners

Maar ik ben niet zomaar op zoek naar klanten; ik zoek partners. Ik wil samenwerken met mensen die me energie geven, die respect hebben voor mijn expertise en die waarderen wat ik voor hen kan betekenen. Samen streven we naar succes in een ontspannen sfeer.

Digitaal succes

Laten we eerlijk zijn, zakendoen kan leuk zijn. Met humor, plezier en lol gaan we geld verdienen. Digitaal werken is de toekomst, en ik ben er om je te laten zien hoe je processen en systemen het zware werk kunt laten doen, zodat jij meer persoonlijk contact met jouw klanten kunt hebben.

Selecte groep

Ik ben niet op zoek naar een enorme klantenkring; ik wil liever werken met een kleine groep goed betalende klanten. Als jouw bedrijf een gemiddelde jaaromzet van €100.000 of meer heeft, dan ben jij degene die ik wil helpen om jouw financiële doelen te bereiken.

Jouw plek?

Klinkt dit als jou? Dan ben je op de juiste plek. Samen kunnen we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen en die winstcijfers laten groeien. Laten we eens praten over hoe ik jou kan helpen.

Exact Online

Een compleet boekhoudprogramma met bankieren, factureren en relatiebeheer. 

MijnKantoor

Geen communicatie meer via de post of e-mail, maar veilig online stukken accorderen en overzicht in je financiën. Met het platform van Mijn Kantoor heb je als ondernemer alle financiële zaken overzichtelijk in één omgeving.

SnelStart

Je administratie automatiseren? De slimme boekhoudsoftware van SnelStart maakt het mogelijk.

Jouw partners in crime!

Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij jouw financiële doelen. Samen zetten we jouw succesverhaal in beweging, met toewijding, expertise en een dosis humor. Laat ons de regie nemen over jouw financiën, terwijl jij je kunt focussen op wat je het beste doet. Wij zijn hier om jou te helpen groeien in een winstgevende toekomst.

Sharon Stienen

Boekhouding / Jaarrekening / Aangiftes

Wendy Stienen

Eigenaresse

Dylan Stienen

Marketing- en communicatie medewerker

Waar wacht je nog op?

Klaar om jouw financiën naar een hoger niveau te tillen? Bij WEST-administratie zijn we toegewijd aan jouw winstgevendheid. Ons team van experts staat klaar om samen met jou te werken, jouw financiële doelen te bereiken en geldzorgen achter je te laten. Laat ons de regie nemen over jouw boekhouding, terwijl jij je kunt richten op wat je het beste doet: ondernemen. Doe de stap naar financieel succes en werk met ons samen. Laten we praten!