Boekhouding

Boekhouding

Heeft uw bedrijf administratieve klussen en te weinig tijd of kennis om het uit te voeren? Wij helpen u graag verder met boekhouding op maat.

Voor wie?

De boekhouders van WEST-administratie nemen de administratie van diverse soorten ondernemers uit handen. In principe kan iedere ondernemer bij ons aankloppen. Alleen beursgenoteerde bedrijven hebben een accountant nodig voor hun boekhouding. In de praktijk hebben wij vooral klanten in het MKB. Dit gaat van kappers tot stratenmakers en van bouwbedrijven tot rijscholen.

Heeft uw bedrijf administratieve klussen en ontbreekt de kennis of de tijd om het goed uit te voeren? Dan is een boekhouder van WEST-administratie een goede oplossing.

Wat doen wij zoal?

Onze boekhouder biedt u het gehele jaar hulp bij uw boekhouding. Uw wensen als klant staan daarbij voorop. Bij ons krijgt u geen onredelijke contracten voorgeschoteld. We spreken af wat u precies wilt en hoe vaak wij dit uitvoeren. Ook maken we afspraken over de manier van aanleveren, om de administratie overzichtelijk te houden. De totale bedrijfsadministratie van u overnemen? Geen probleem. Liever op afspraak een aantal lastige en tijdrovende klussen overnemen? Ook dan staan we voor u klaar.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.