• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Tjeerd Teunissen

Tjeerd Teunissen

Uitbreiding van ons team: Op 1 maart 2018 is Tjeerd Teunissen (broer van Wendy) komen werken bij ons kantoor. Komende vanuit diverse posities bij accountantskantoren, koos hij nu voor een kleinschaliger team. Wij zijn ontzettend blij met zijn ondersteuning voor het jaarwerk en de diverse aangiftes. Tjeerd zal zeker tot zijn pensioengerechtigde leeftijd bij ons blijven.

Emily Reemers

Emily Reemers

Uitbreiding van ons team: Daar het steeds drukker wordt op ons gezellige kantoor, hebben wij iemand gevonden die de balie werkzaamheden zal gaan doen. Het is Emily Reemers die met haar rust een aangename uitbreiding is van ons team. Wat eerst begon als een parttime baan is nu al een fulltime functie geworden. We hopen dat ze nog lange tijd deel uit zal maken van ons kantoor.

Overname Vleeshouwers

Overname Vleeshouwers

Op 1 maart 2018 heeft ons kantoor Administratie- en adviesburo Vleeshouwers uit Weert overgenomen. Door de ontzettend plezierige samenwerking en overdracht zijn inmiddels de meeste klanten overgegaan naar WEST-administratie. Wij hopen op een langdurige samenwerking met deze nieuwe klanten die zeer welkom zijn op ons kantoor.